CyberD.org
C:\ Home » Vimla Tipslänk

Vimla Tipslänk

Ni som kommer via annonsen på Google: Tack för att ni tagit er hit! Här är en tipslänk ni gärna får använda: https://vimla.se/?201901032314269512

Om ni kommit hit på annat vis kanske ni vill veta mer om Vimla. Här står det lite kort och gott om dom. Det är förenklat sett en mobiloperatör som belönar tipsning. Man får både rabatt för varje person man tipsar och från den person man tipsas av. Dom ägs av Norska Telenor, och har funnits ganska länge nu men börjat uppmärksammas positivt mer på sistone.

Detta är f.ö. min blogg och diversesida. F.ö. mest på Engelska. Jag tänkte så här när jag länkade hit istället för till en helt separat domän:

1. Det kanske är roligt att veta vem man tipsas av. Till mer än bara namnet då. Det kan ni verkligen ta reda på här om ni vill.

2. Jag kanske får in några fler läsare till bloggen på samma gång.

3. Om ni bläddrar runt och uppmärksammar att jag hållit denna blogg vid liv i ~15 år, kanske ni förstår att jag är den sortens person som inte bara hoppar från en sak till en annan. Det är alltså högst troligt att tipslänken ovan kommer att gälla för Er för en betydlig framtid. ;)

Det blir dessutom billigare utan en extra domän, och vi som är intresserade av Vimla vill förstås hålla nere kostnaderna också. Även om annonsen kostar hoppas jag det lönar sig i längden - kommer nog att blogga om detta framöver om det lyckas.

Tack igen, för att ni hittat hit, och än mer om ni verkligen använder länken ovan! Jag är själv oerhört nöjd med Vimla; hoppas andra blir det också.

Skriv gärna om ni undrar över något.

Allt Gott,
Bob

Privacy   Copyright   Sitemap   Statistics   RSS Feed   Valid XHTML   Valid CSS   Standards

© CyberD.org 2023
Keeping the world since 2004.